top of page
portfolio
A3 poster (1) copy.jpg

Epilatie met hars

Last van ontsierde haartjes? Laat ze snel en professioneel verwijderen. Geen stoppels meer, maar een zijdezachte huid. Bij het epileren met de wax blijven de haartjes minimum 2 à 4 weken weg. 

Gelaatsverzorging

Geniet van een grondige dieptereiniging van uw huid met de producten van Bio Balance voor elk huidtype. Ga zeker voor de rustgevende optie met gelaatsmassage. Epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen in de verzorging.

Microdermabrasie

Geef de huid een upgrade! Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microkristallen om de huid gecontroleerd te exfoliëren. Het resultaat van microdermabrasie? Direct een gladder huidoppervlak, een mooie glow en zichtbare vermindering van rimpels, fijne lijntjes, littekentjes en oneffenheden. Epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen in de verzorging.

Wimperlifting, kleuren van de wimpers en kleuren van de wenkbrauwen

Wimperlifting is een semi-permanente behandeling om een natuurlijke lift en krul op je eigen wimpers te verkrijgen. het opent je ogen en zorgt voor nét wat meer volume. Dat 6 weken lang. je kan deze behandeling combineren met het kleuren van de wimpers en wenkbrauwen voor meer contrast te creëren. 

Manicure

Verzorgde handen zijn je visitekaartje. Bij een manicure worden je nagels zorgvuldig gevijld en worden de velletjes geknipt. Daarna volgt er een ontspannende peeling van de handen en als laatste wordt de handcrème ingemasseerd. 

Pedicure

Bij de pedicure worden de nagels op de juiste manier geknipt, gevijld en met de frees bewerkt. Ingegroeide nagels worden verzorgd en drukvrij gemaakt. De velletjes worden zorgvuldig weggeknipt. Eelt en likdoorns worden verwijderd d.m.v. de snijtechniek. Ter afsluiting wordt een verzorgende crème ingemasseerd. 

Gelish

Gelish is een semi-permanente nagellak die je moet uitharden onder een LED-lamp en geeft een uitstekende dekking. deze blijft tot 3 weken en je moet niet wachten tot je nagels droog zijn. Gelish is afweekbaar in 10 minuten. 

Wil je even tot rust komen?

Hebben je nagels versteviging nodig of wil je simpelweg een nieuw kleurtje? 

Voelt je huid trekkerig aan door al die extreme factoren van buitenaf? 

Ben je geërgerd door die haartjes op je benen?​Dan kan je bij mij terecht voor verschillende behandelingen zoals: manicure, pedicure, gelaatsverzorging, epilaties, gelish, wenkbrauw - en wimperverf en wimperlifting. Neem gerust contact met me op voor meer informatie

en/of een afspraak te maken.Graag tot binnenkort!Valérie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0494 29 76 95

Mortselsesteenweg 204 2540 Hove 

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

op afspraak (ook enkele avonden)

bottom of page